Vuosi 2023 jättää ristiriitaiset tunteet

Vuosi 2023 jättää ristiriitaiset tunteet. Vuodelle 2023 asetettiin historian suurimmat kasvuodotukset, mutta avaimet🔑 tippu pöydälle syyskuussa. Oltiin kaikkia tavoitteita edellä. Poistuin takavesemmalle ajassa, jossa oltiin joka vuosi ylitetty hurjimmatkin tavoitteet. No, enhän minä niiden takana ollut, vaan ihmiset ja hyvä tuuri. Tämä tarina päättyi potkuihin🥾.

Yleisesti ottaen vuosi oli mollivoittoinen. Kaularanka leikattiin🩸✂️ pari viikkoa aikaisemmin potkuja ja kesä meni muutenkin pilalle kovilla säryillä. Vuosi 2023 ei nyt kovin hyvänä mieleen jää muutenkaan, läheisen kuolema⚰️ ja muutenkin kaikenlaista vastoinkäymisiä siellä ja täällä. Sanoisin, paska ja raskas vuosi! Tyhmänä luotin kuitenkin, että töiden puolesta sopimukset pidettäisin. Käänsi selkänsä juuri silloin kun vähiten sitä odotti ja ei tässä nyt tyylipisteitä viitsi jakaa jälkilöylyistä.

Siviilipuolella onnistui paremmin, mutta onhan mulla huippu vaimo, perhe ja kaveriverkosto❤️🇪🇸⛳️. Koirakin🐶 paransi menoa loppuvuonna😉

Miten yleensä, aurinko☀️ nousee ja paskasta💩 nousee senaattorin pää🙋🏻‍♂️. Vuodesta 2024 tehdään ilon, onnistumisen ja tekemisen merkkipaalu. Vuosi tullaan päättämään tyylillä.

Mitä Uusi Vuosi 2024 tuo tulleessa?

-Perustettu Lakitoimisto Lakijuristi Oy:n ja tullaan panostamaan kansanläheiseen, kustannustehokkaaseen ja ihminen ihmiselle lakipalveluihin. Tullaan muuttamaan jäykkää ja jähmeää toimialaa ja tulossa on tekoälyyn liittyviä digitaalisia palveluita. Tarkoitus on saada kannattava liikevaihto muutamassa vuodessa 2M € paikkeille.

-Tulemme tarjoamaan b2b puolelle palvelua, joka tulee muuttamaan yrityksen prosessit digitaalisiksi. Yritys pystyy kaikki toiminnat tuomaan digitaaliseksi; tarvitaan vain älypuhelin tai tietokone. Palvelumme skaalautuu kaikkien prosesseihin, pystymme vapauttamaan suurimman osan muista ohjelmista pois ja asiakkaat pystyy yhdellä ohjelmalla hallinnoimaan kaikkia toimintoja. Sanomatta selvää, että varmasti integraatiota tarvitaan, mutta sanoisin.. Tämä breikkaa pommin varmasti vuonna 2024! Pelkästään siellä toimialalla missä olin, tarve on merkittävä! Tämä tulee mullistamaan markkinat! Toiminta alkaa Q1/2024 aikana. Haemme noin 5M lkv seuraavien 3 vuoden aikana Suomesta. Samaaan aikaan on kv-kuviot päälle.

-Sipooseen tai Itä-Uudellemaalle perustetaan ikääntyville ihmisille merkittävä palvelu. Tämä on vasta suunnittelu vaiheessa ja en pysty tarkemmin kertomaan yksityiskohtia, mutta puhutaan usean miljoonan euron investoinnista.

-Tulen tekemään paluun konevuokraukseen!

-Vanhoista liiketoiminnoista voisin nostaa Tampereen Gabrielle veneen🛥️ ja Laukon Kartanon keikat. Joka keikalle VIP-risteily lippuineen tulossa. Amanda🛥️ pyörii Porvoo-Helsinki väliä. Molemmat on onnistunu kasvattamaan charter-keikkojen määrää ja jos kesä 2024 olisi jackpot😃

-Vesijettivuokraus on huonolla mallilla. Jettejä on ja on epäselvää, myydäänkö vai vuokrataan. Jos on jeteille tarvetta, koodaa!

-Asunto- ja hallibusiness on aika tasaisessa tilassa. Vuokra-aste on lähes 100%, mutta tarkoitus olisi myydä hieman massaa pois.

-Espanjassa🇪🇸 pienimuotoista villa- ja asuntovuokrausta.

Tässä nämä vuoden 2024 businessprojektit! Näitä lähdetään naulaamaan eteenpäin⤴️ hyvien kavereiden ja kumppaneiden kanssa ja tavoitteet on siirretty 3 vuoden päähän. Tarkoitus on katsoa 31.12.2026 missä mennään. Projekteista tiedotetaan lisää 1-2 vko sisällä.

Valitettavasti potkut🥾 sotki hetkellisesti henkisen kantin 💔 täysin. Olin muutenkin kaularangan osalta toipilaana ja henkisesti🧠 asia otti koville. Ammattiapua tarvittiin! Mutta olen kaveri, joka on kuperkeikkaa heittäny elämäni varrella. Nautin matkasta, pystyn käsittelemään asian ja olen jokseenkin varma, että nauran vielä koko asialle.Vuosi 2024, Tervetuloa! -ilo, rakkaus ja intohimo! Panostetaan onnellisuuteen ja nautitaan siitä mitä on saavutettu. ❤️♥️ Matka on tärkeämpi kuin päämäärä.❤️♥️