Jani Asunmaa

Etelä-Sipoossa asuva perheellinen mies. Perheeseen kuuluu vaimo, 4- ja 8- vuotiaat pojat, sekä koira. Tämän lisäksi minulla on täysi-ikäinen poika Porvoossa.

Sipoossa olen asunut 7 vuotta ja Itä-Uudellamaalla 25 vuotta.

Olen syntynyt Tampereella vuonna 1974. Nuoruuteni olen viettänyt Tampereella ja Vaasassa, ja vuonna 1995 muutin Porvooseen. Tämän jälkeen olen pysynyt ja viihtynyt hyvin Itä-Uudellamaalla. Sanoisin, että olen Sipoon tamperelainen! Sipoossa on erinomainen asua, lasten hyvä kasvaa ja sijainniltaan paikka on loistava.

Vanhempani ovat lapsesta saakka opettaneet rakkauden lisäksi työn ja yrittäjyyden tärkeyttä. Olen saanut elää lapsuuteni kahden veljen, sekä siskon kanssa. Kaikista on tullut yrittäjiä.

Koulu ei nuoruudessa minua kiinnostanut, olen aina ollut tekijä. Peruskoulun lisäksi olen käynyt talonrakentaja linjan ammattikoulussa ja aikuisiällä olen käynyt ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän Yliopistossa suorittanut MBA-tutkinnon.

Olen myös elämässä pahasti epäonnistunut. Kärsinyt alkoholiongelmasta, tehnyt konkurssin ja ollut ulosottomiehen vakioasiakas usean vuoden ajan.

Olen noussut ojasta ylös! Vaikka tilanteeni oli täysin toivoton, uskon silti tekoihin ja pieneen ihmeeseen. Vuonna 2010 tapasin nykyisen vaimoni ja elämäni lähti parempaan suuntaan rakkauden kautta.

Vaikka olen tekijä ja yrittäjä, olen työskennellyt 20 vuotta palkkatöissä myynti- ja johtotehtävissä.

Viimeiset kymmenen vuotta ovat kuluneet kalustonpaikannuksen parissa. Intohimoni on digitalisoida kalustoa, jotta saadaan luotua läpinäkyvämpää, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää maailmaa. Tämän lisäksi olen etätyön uranuurtaja ja puolestapuhuja.  Myin yritykseni vuonna 2019, minkä jälkeen olen jäänyt yritykseen pienosakkaaksi ja toimitusjohtajaksi. Nyt on aika etsiä uusia haasteita elämään busineksen ja työn saralta.

Vapaa-ajan puolelta voisin mainita, että olen intohimoinen golffari ja veneily on lähellä sydäntäni.

Olen erinomainen kasvun tekijä, luotettava ja käytännönläheinen toimija.