Kokemus

Olen koko elämäni tehnyt töitä, ollut yrittäjänä ja palkkatöissä. Tekeminen on se minun juttu, joka palkitsee.

Joulukalenterien ja -lehtien myyntiä ovelta-ovelle, 1987-1990.
Olin noin 13-15 vuotias aloittaessani lehtien ja kalenterien myynnin. Kauppaaminen alkoi syyskuussa ja taisin minä muutaman lehden ja kalenterin myydä vielä joulun jälkeen, jotta sain kautta venytettyä lähes 6kk mittaiseksi. Samaan aikaan työskentelin elintarvikekioskilla.

Kirvesmiehenä ja apupoikana rakennustyömailla, 1990-1995
Olen aina pitänyt käytönnön läheisestä tekemisestä ja rakennustyömailla oli erinomainen työilmapiiri siihen aikaan. Ensimmäisen vuosi meni enemmän apupoikana, mutta sen jälkeen pääsin tekemään kirvesmiehen töitä ja tuli tehtyä ja nähtyä rakennusalaa laidasta laitaan.

Biljardisali yrittäjänä, 1995-1997
Perustin biljardisalin Porvooseen. Toiminta lopetettiin kannattamattomuuden takia.

Aluepäällikkö, Cramo, ex. Rakentajain Konevuokraamo Oyj, 1997-2004
Vastasin E-S alueen toiminnasta. Tulosyksikkö käsitti 13 toimipistettä, noin 50 henkilöä ja liikevaihtoa teimme loppuvaiheessa noin 10 milj € vuodessa. Saimme työporukan kanssa luotua erinomaisen ilmapiirin ja teimme uskomattoman hienoa kasvua vuodesta toiseen loistavalla porukalla.

Myynti- ja markkinointipäällikkö, Ramirent, 2004-2008
Vastasin E-S myyntiorganisaatiosta ja Suomen markkinoinnista. Työskentelin johtoryhmän jäsenenä. Nämäkin vuoden oli erinomaisia kasvun vuosia.

Myyntipäällikkö, Pekkaniska, 2008-2009
Provisiopainoitteista myyntityötä nostureiden ja henkilönostimien parissa.

Kallioinen yhtiöt, Artve Trading, CEO, 2009-2010
Toimitusjohtaja Artve Trading yhtiössä. Yritys toimi rakennuskoneiden myynnin, vuokraamisen ja ostamisen saralla. Yhteistyötä tehtiin paljon konserniyhtiöiden kanssa, joten sain hyvän käsityksen muistakin toiminnoista.

Bigboat Oy, pääomistaja 2008-2011, konkurssi
Yrityksen päätoimiala oli ravintolat, mutta toimi myös rakennuskonevuokrauksen ja charter-veneilyn parissa. Tämä yritys päättyi konkurssiin.

Kaeser Kompressorit Oy, aluepäällikkö, 2011-2016
Vastasin E-S alueen kompressorimyynnistä ja tehtävä oli puhtaasti myyntipainotteinen.

Mapon Finland Oy, 2011-2023, toimitusjohtaja ja omistaja
Kaluston paikannus oli minua kiinnostanut konevuokraamoista saakka. Tämä tarina oli tähän hetkisistä tarinoista ikimuistoisin ja menestyvin. Ei rakennettu tyhjästä, vaan vieläkin alempaa menestyvä yritys, joka myytiin sitten pois. Myynnin jälkeen oli normaalit velvoitteet olla töissä, mutta viihdyin erinomaisesti ja usean vuoden tämän jälkeen tehtiin joka vuosi kannattavaa ja hurjaa kasvua. Maailma muuttuu ja yritys siinä samalla. Työsuhteeni päättyi 11.9.2023 ja voin vakuuttaa, että tähän päivään saakka tehtiin kannattavaa kasvua. Kasvoimme huomattavasti nopeammin kuin kilpailijat ja vielä kannattavammin. Tämän jälkeen uskallan sanoa, että olen kasvun tekijä!

Sunmaa Oy, 2013 ->, omistaja
Perustin tämän yrityksen vain mukavia asioita varten. Tällähetkellä yritys vuokraa asuntoja, veneitä, lomakiinteistöjä ja aitioita.

Gabrielle Venepalvelu Oy, 2019 ->, omistaja
Yritys keskittyy veneiden vuokraamiseen ja charter-toimintaan.

Karhuveljet Oy, 2021 ->, omistaja
Vesijettien vuokraus ja kiinteistöt

Sipoon kunnanvaltuuston jäsen, sekä elinkeino- ja työllisyysjaoksen puheenjohtaja, 2022 ->

Nevas Golfin hallituksen jäsen, 2022 ->

Mitä seuraavaksi?